vineri, 10 august 2012

Briosa in cana....la minut


Pentru mine, desertul este partea preferata a mesei. 
Pe timpul verii prefer deserturile racoritoare, usor de facut, care sa aiba un timp de preparare scurt, si mai ales sa nu solicite folosirea cuptorului timp indelungat, sau chiar deloc :)
Desertul de fata se incadreaza perfect in toate cerintele mele, si a intrat deja in topul preferintelor noastre si ale prietenilor.


Aveti nevoie de (pentru 2 portii):

  • 100 gr zahar
  • 65 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
  • putin praf de copt (1/2 lingurita)
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri apa

Cum se face:

1. Amestecam intr-un bol toate ingredientele uscate (zahar, faina, cacao, sarea si praful de copt).
2. Impartim in cantitati egale in fiecare cana.
3. Adaugam o lingura de ulei si 2 linguri de apa in fiecare cana si amestecam pana obtinem un amestec omogen.
4. Punem la cuptorul cu microunde pentru 1 minut si 40 secunde la putere maxima. Daca nu arata ca in poza de mai jos, mai lasati 10-20 secunde.


5. Scoatem si servim imediat. Noi am servit cu inghetata. 


 

Va invit in bucatarie sa pregatiti ceva dellicios!
Lavinia Gheorghias

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu